cenkcuda
A place where you need to follow for what happening in world cup

[ Jojobet tv ] Konyaspor Hatayspor maçı canli izle, donmadan şifresiz HD maç yayını seyret, Selcuk Sport sitesi izle

0 0

[ Jojobet tv ] Konyaspor Hatayspor maçı canli izle, donmadan şifresiz HD maç yayını seyret, Selcuk Sport sitesi izle Antakya Ekibi Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Yeşil Beyazlılara konuk oluyor. Lig’de oynadığı son maçlarda istediği skorları alamayan ve gerilere düşen Anadolu Kartalı sahasında oynayacağı maçta güçlü rakibini yenerek yeniden üst sıraları zorlamak istiyor. Yeniden atağa kalkan ve ilk beş içerisinde olmak için deyim yerindeyse dişini etine takan Bordo Beyazlılarda ise deplasmanda galip gelmenin planlarını yapıyor.

Konyaspor Hatayspor maçı canli izle

Konyaspor Hatayspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig’in 2023 37. haftasında 15 Mayıs Pazar günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi, hakem Erkan Özdamar yönetecek. Bordobeyazlılar, ligde oynadığı 36 maçta 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyet sonucunda topladığı 50 puanla 11. sırada bulunuyor.

Konyaspor Hatayspor Maçı Muhtemel 11’leri!

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Jevtovic, Milosevic, Guilherme, Bytqi, Cikalleshi, Hadziahmetovic, Abdulkerim, Sekidika, Skubic

Hatayspor: Munir, Yusuf, Santos, Popov, Katranis, Aabid, Ribeiro, Kamara, Traore, Boupendza, Diouf

Konyaspor Hatayspor Arasında Oynanan Maçlar

Konyaspor ile Hatayspor Süper Lig tarinde 34. kez karşı karşıya geliyorlar. Daha önce 33 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan müsabakalarda Konyaspor 13 kez galip gelirken, Hatayspor ise 13 maçta kazanan taraf oldu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.